Referencer

Dette er hvad mine klienter synes om vores sessioner.

Hvis du har haft en session hos mig, må du meget gerne fortælle om din oplevelse hos mig.

Peter, Account Manager: 

”Jeg kontaktede Christina, da jeg efter min skilsmisse, havde jeg et stort behov for at få bearbejdet en masse ting. Jeg havde tidligere prøvet at gå til en psykolog i en periode, men følte stadigvæk jeg manglede nogle konkrete værktøjer til at hjælpe mig videre med mit liv.

Mit forløb med Christina har været en særdeles positiv, inspirerende og en meget givende oplevelse. Christina har evnen til at være nærværende, ægte og oprigtig og jeg følte mig tryg fra første tlf. samtale til sidste seance.

Gennem et grundigt forløb på ca. 6 måneder, har jeg mærket og følt ting i mig selv og om mig selv, som jeg faktisk havde glemt. Hun har formodet at få mig til at elske mig selv som den jeg er igen. Dette er blandt andet sket igennem Psykoterapi og Hypnoterapi, som jeg ellers aldrig nogen sinde havde forestillet mig jeg skulle tro på og slet ikke på egen krop. Men faktum er at det virker!

Samtidig har Christinas professionelle coaching og de forskellige værktøjer og øvelser hun har givet mig, hjulpet mig til at åbne mig op igen og finde tilbage til mine grundværdier. Samtidig fik hun mig til at tro på mig selv, livet og kærligheden igen.

Jeg vil være Christina evigt taknemlig for at have hjulpet mig videre og vil give hende mine varmeste anbefalinger”.

Pernille/ studerende, 25 år:

“Jeg gik ned med stress, tvangstanker, depressive og angstlignende tilstande og kunne ikke selv se mig ud af det. Jeg gik jævnligt ved Christina gennem et halvt år. Hver eneste gang jeg gik derfra var det med nyt mod – selvom emnerne der blev vendt kunne være tunge. Igennem mit liv har jeg ladet mine skuldre tynge af bekymringer og ubearbejdede oplevelser, som jeg følte jeg fik ”læsset” af hver gang jeg besøgte Christina. Jeg startede ofte med at have lavet en konklusion på hvad der skulle drøftes og ikke mindst resultatet deraf, men Christina havde en evne til at gennemskue at der lå noget dybere end det jeg først antog som problemet og dermed fik taget det ved roden. Jeg glemmer aldrig sætningen: ”Når du reagerer sådan, tænker jeg at det er en følelse du har mødt før”. Gennem blandt andet hypnoterapi fandt jeg følelser og minder jeg havde fortrængt eller som jeg ikke før havde tænkt havde en afgørende betydning for mit voksne liv. Ikke mindst havde Christina også en evne til at holde sig så professionelt at hun med hendes spørgsmål og fokuspunkter fik mig selv til at svare på mine indre frustrationer eller se dem fra et andet perspektiv. Jeg er Christina evigt taknemmelig for de værktøjer hun har givet mig, så jeg fremover selv kan bearbejde de udfordringer og bekymringer livet nu en gang kan byde på.”

Anonym/ Fysioterapeut:

“Jeg følte det utrolig befriende at tilgangen i snakkene med Christina på intet tidspunkt handlede om ”om jeg var god nok” og om problemerne, jeg sloges med, var selvforskyldte.

Christina holdt mig hele tiden oppe på de ønsker jeg havde ytret ift. min karriere og på det mere personlige plan og forfulgte det. Jeg fik ikke lov at ”slippe” og det var godt. Selvom jeg til tider tog meget lang tid om at finde frem til det rette for mig.”

Anonym/ Softwareudvikler:

“Jeg har som klient følt mig tryg i Christinas hænder. Hun har styr på teknikkerne og er god til at give plads under sessionen, således man finder frem til sine egne sandheder. Christina har hjertet på rette sted, hvilket også har gjort det nemmere for mig, at åbne mig op overfor hende helt fra start. Jeg kan klart anbefale hende som en kærlig og støttende terapeut.”

Heidi de Feuth/ Selvstændig:

“Jeg har haft fornøjelsen af at være I Christinas “hænder”. Har modtaget en omgang hypnoterapi. Kan på det varmeste anbefale Christina, det var en meget spændende oplevelse. Jeg har ikke tidligere været så dybt inde i mig selv, Christinas måde at guide mig på, var meget tryg både i hendes nærvær, stemme og hænder! Jeg kunne ikke umiddelbart mærke en forandring lige bagefter, men efterfølgende kan jeg se og mærke, at det vi havde haft fat i også var det jeg handlede på kort tid efter, jeg fik min styrke og tro på mig selv i en bestemt situation tilbage! TOP anbefaling fra mig”.

Karen Fogh Tandrup/ Leder hos Huset Kosmos, ejer af http://www.karensunivers.com:

“Jeg har været i terapi hos Christina flere gange, og det har været givende og en meget positiv oplevelse hver gang. Hun er virkelig god til at skabe overblik og skille tingene ad i et stresset hoved. Jeg føler mig altid tryg i den lette og meget professionelle stemning, som Christina skaber. Jeg har oplevet det som meget mere end samtaler og undervisning, men også som omsorgsfuld støtte, opbakning og reel interesse. Tak, for alt det.”

Fie Cecilie Rasmussen, Underviser og terapeut:

“Det føles altid trygt at være i terapi hos Christina. Jeg føler mig rummet og mødt i de temaer, som jeg kommer med. Christina formår at spørge ind på en kærlig og meget omsorgsfuld måde, så det føles trygt at se på selv meget sårbare emner. Hun har en særlig evne til at opfange de små nuancer i det, jeg siger, og spørge ind til dem, så vi får en dyb og indsigtsfuld dialog. Efter en session føler jeg mig altid rolig og opløftet, og jeg har fået værdifulde indsigter om mig selv og det tema, som vi har snakket om.”

 

 

 

 

 

Comments are closed.