Christina Strøhl

Hvem er jeg?

Mit navn er Christina og bor i Aarhus. 

Jeg har en baggrund som eksamineret Integrativ Psykoterapeut MPF, Coach og Supervisor. Jeg er Uddannelsleder og Underviser på et Psykoterapeutisk Institut i Århus og København, samt superviserer jeg, faciliterer gruppeterapier og tilbyder egenterapier.

Som pædagoguddannet har jeg mange års erfaring i at arbejde med familier, samt deres barn med udfordringer indenfor autismespektret, ADHD, angst og stressoverbelastning, samt andre udfordringer.

Min tidligere uddannelse og erhvervserfaring som specialpædagog giver mig de bedste kompetencer til at arbejde med mennesker med forskellige udfordringer.

Min livsmission er at støtte og udvikle mennesker til at leve et liv i overensstemmelse med deres egne værdier – et liv i balance med tilfredshed og glæde til livet.

Jeg er autentisk, ambitiøs og humorfuld. Jeg er mentor til at finde egen kerne, styrke, essens og egen vej i livet. 

Jeg er et bevidst menneske, og jeg tager ansvar for min egen udvikling og fysiske/psykiske sundhed. 

Jeg er nysgerrig på mennesker, relationer og alt det, vi ikke ved, men fornemmer. 

Jeg deler gerne ud af min brede livserfaring, for min historie har gjort, at jeg er den jeg er og med de ressourcer jeg glæder mig over at kunne give videre – som menneske, passioneret underviser og terapeut.

I mit arbejde

Jeg skaber et trygt rum hvor jeg altid møder dig, som den du er.

Jeg er indfølende, respektfuld og skaber et miljø til fordybelse og egenrefleksion, samtidig vil du opleve mig som ærlig og direkte.

Personligt kan jeg lide humor som en del af interaktionen med andre mennesker, det er forløsende og skaber en let energi, som kan være gavnligt for at bryde fastgroede mønstre. Samtidig er jeg kompetent og ambitiøs omkring min faglighed.

Det er mit mål sammen med dig at finde de ressourcer du besidder og bruge dem på den måde, hvor du kan få størst gavn af dem, så du kan komme nærmere dit mål og skabe det du længdes efter.

I vores relation møder jeg dig med empati, ærlighed og min professionelle tilgang. Du kommer med åbenhed og viljen til forandring – dette er et essentielt grundlag for vores samarbejde og dermed din udvikling.

Min måde at give terapi på er, at jeg først og fremmest tager udgangspunkt i dig og dine behov.

Teoretisk set er kommunikationen imellem os baseret på kommunikationsprincipper fra NLP og Carl Rogers ”klientcentrerede terapi”.

Det videnskabelige udgangspunkt er den eksistentielle-humanistiske psykologi. Fokus i denne psykologiske retning er menneskets fri vilje, valg, ansvar, angst og frihed og hvor det, at lytte til sin egen krop, egne behov og lære at leve i overensstemmelse med disse behov og værdier er i centrum. Ligeledes vil jeg også trække på den viden jeg har fra andre terapiformer.

Jeg har desuden gode erfaringer med at bruge mindfulness og hypnoterapi ved stress, uro, særlig sensitive og klienter som lever meget af deres hverdag i tankerne, altså i hovedet og mindre i kroppen.

Uddannelsesbaggrund

 • Bachelor Pædagoguddannelsen, udd. 2005
 • TEACCH, 5 dags kursus, Treatment and Education of Autistic and Related Communications Handicapped Children, 2005
 • Early Bird kursus, Manchester, Familieorienteret behandlingsform og vejledning, for forældre/familier til børn med i førskolealder, 2009
 • Grunduddannelse i TFT/ tankefeltterapi v/ Hanne Mygind Heilesen, 2012
 • Grunduddannelse i hypnoterapi v/ Connie Bandholtz, 2013
 • Grunduddannelse i parterapi og sexualitet v/ Ingrid Ann Watson, 2013

Mentor

 • Grunduddannelse i metasundhed v/ Lars Mygind, 2014
 • Communicator/ Formidleruddannelse, 2014
 • Intensiv kursus i hypnoterapi v/ Linda Hauge, 2014
 • Supervisor uddannelse, 2015
 • Multisystemisk Familieterapi, MST vejleder uddannelsen, 2015
 • Mindfulness kursus, MBSR, 2016
 • Meta Kognitiv uddannelse ift Stress, PTSD, Angst og OCD, Neokognitiv Institut, København, 2016
 • Underviser på Life Academy, 4. årig Psykoterapeutuddannelse, siden 2013
Kontakt

Kontakt mig gerne vedrørende spørgsmål eller bestilling af tid.

Jeg glæder mig meget til at møde dig.

Samtaler foregår på

Norddigesvej 2

8240 Risskov

Online sessioner: På Zoom

Email & telefon
Opret forbindelse og følg med her