Christina Strøhl

Coaching hjælper dig med at se nye muligheder og finde din vej til forandring.

  • Trænger du til at rydde op og finde ud af hvad der virkelig betyder noget for dig?
  • Er du offer eller chef i dit eget liv?
  • Siger du måske ja når du inderst inde har lyst til at sige nej?

Så er en coaching samtale lige noget for dig.

Af og til har vi alle brug for at se tingene i et andet lys, fra en anden vinkel. Ofte kan målet for øjet skygge for vejen derhen, hvor vi ikke kan finde de svar og løsninger vi har brug for at kunne nå vores mål. Sammen finder vi frem til hvordan du kan skabe den forandring der skal til for at nå dine mål.

Coaching er et samarbejde mellem dig og mig. Det er dig der sætter dagsordenen og kommer med et emne, jeg stiller spørgsmål og anvender en række metoder, der hjælper dig med at finde din vej videre og frem til den løsning som netop er rigtig for dig.

Igennem coaching kan jeg hjælpe dig til at opnå mere på kortere tid end du selv ville kunne. Det er dine mål og ønsker der er i centrum og du vil blive mere bevidst om at kunne formulere, hvad der er vigtigt for dig og hvorfor det er vigtigt.

Coaching sessionerne praktiseres som individuel- eller gruppe/teamcoaching, som jeg efter ønske gerne sætter op omkring et forudbestemt emne, eks. stress. Kontakt mig gerne vedrørende spørgsmål og ideer.

Desuden coacher jeg og giver supervision på oplæg, eks. eksamen, foredrag eller anden formidlingssituation. Mangler du professionel feedback på en kommende formidling/undervisning, som giver dig og dit budskab mere gennemslagskraft og tydelighed? Jeg kan hjælpe dig med at øge kvaliteten af dit oplæg!