Christina Strøhl

I terapien tager vi udgangspunkt i dine behov, dine mål og din udviklingsvej

Supervision (Supersyn)

Supervision (Supersyn) betyder at se tingene ovenfra og udefra. Som supervisor hjælper jeg mennesker til at skabe overblik og orden over fastlåste situationer og dilemmaer. Det handler om at se de bitte små sandkorn, som den superviserede ikke selv kan se, og som er vejen til udvikling og optimisme. Det kan være i en personlig sag, en arbejdsrelateret situation eller en faglig tematik.

Jeg tilbyder supervision til:

  • Individer og grupper
  • Herunder: casesupervision, feedback på et oplæg, foredrag og/ eller egen rolle, udvikling, blokeringer mm.
  • Til faggrupper såsom social og sundhedspersonale, psykoterapeuter, pædagoger, socialrådgivere og andet tværfagligt personale.

Målet med min supervisionen er at opbygge et trygt og åbent samarbejde, som kan føre til faglig og personlig udvikling. Vi vil komme ind på hvordan du kan fremme forståelsen og løsning af faglige udfordringer. Yderligere vil vi komme ind på din egen rolle, både personligt og professionelt og udforske grænserne/udfordringerne for din udvikling og evt. i hvilken retning du ønsker at videreudvikle dig og få viden på – jeg vil løfte dig i din udvikling og udfolde dit potentiale.

Jeg sætter stor pris på at være konkret i min supervision og sørger for at skabe en ikke-dømmende, tryg, tillidsskabende og støttende atmosfære, hvor vi åbent kan drøfte, hvorledes din ydeevne kan optimeres. Dette vil også give dig mulighed for at få afløb for stress, bekymringer eller lignende. Når der arbejdes med særlige udfordringer, vil dette opmuntre til at få et klarere syn i perioder med komplekse situationer.

Bemærk at supervisionen altid vil foregå under tavshedspligt.

Kontakt

Kontakt mig gerne vedrørende spørgsmål eller bestilling af tid.

Jeg glæder mig meget til at møde dig.

Samtaler foregår på

Norddigesvej 2

8240 Risskov

Online sessioner: På Zoom

Email & telefon
Opret forbindelse og følg med her