Christina Strøhl

Terapi er bla. givende til at komme igennem svære perioder i livet. Samtalerne bruges til at udforske fastgroede mønstre og gøre os klogere på os selv, bearbejde psykiske belastninger, som traumaer eller choktilstande, som i terapien bliver afklaret og dermed skaber balance i dit liv og måden du lever det på.

Hvor en coach session kan være mere fremtidsorienteret – og terapi tit mere fortidsorienteret eller her og nu, kan en kombination være gavnlig for det du har brug for at udforske og blive bevidst om.

Vi ser på overbevisninger, der tit er dybt begravet i os og vores hverdag. Krav og forventninger til os selv og andre mennesker kan stå i vejen for at kunne opdage vores vej til det liv vi inderst inde ønsker at leve og som den vi i virkeligheden er.

I terapien tager vi udgangspunkt i dine behov, dine mål og din udviklingsvej.

Psykoterapi 

hjælper til mere bevidsthed om sig selv og egne reaktionsmønstre og måder at være sammen med andre mennesker på. Bevidsthed skaber mere hensigtsmæssige handlemønstre i eget liv.

På den måde fører psykoterapi til større tilfredshed med sig selv og egen tilværelse – om det handler om parforholdet, jobbet eller noget helt tredje.

Det er dog ikke noget man får foræret – man må være indstillet på selv at gøre en indsats, tage ansvar for sig selv og sit liv.

Hypnoterapi

er bl.a. effektiv ved:

  • Tackling af nervøsitet, 
håndtering af angst, stress, mental underskud, præstations- og eksamensangst, selvværdsproblemer/mindreværd, afhængigheder mm.

En af de typiske redskaber jeg bruger i forbindelse med hypnose er regressionsterapi (tilbage til den udløsende årsag).

Kun den, der vil, kan hypnotiseres! Derfor er der ikke noget farligt ved det, tilstanden defineres mere som dybere og mere fokuseret.

Du vil få forklaret, hvad der vil ske under sessionen og har mulighed for at stille spørgsmål før selve behandlingsforløbet starter.